Перейти до основного вмісту

1500-та дитина у безпеці завдяки Вашій небайдужості: Женя Борщ знайдений

Служба розшуку дітей радо інформує про чергову нашу з Вами спільну перемогу. 15-річний Женя Борщ знайдений. Він став 1 500-тою дитину, яку вдалося убезпечити завдяки Вашій людяності та небайдужості.

Тривожна звістка про зникнення Жені надійшла до Служби розшуку дітей наприкінці липня. На той момент, 15-річний підліток вже два дні не виходив на зв’язок з рідними і про те, де він може бути нічого не було відомо. Пошуки дитини значно ускладнювала велика географія його можливого місця знаходження: хлопчик з Вінницької області, зник на Хмельниччині. Так сталося через те, що він на літніх канікулах відпочивав у своєї бабусі.  Потім онук сказав, що буде їхати додому.  Довірлива бабуся навіть не підозрювала, що, звичний для Жені маршрут, може перетворитися на  дуже небезпечну пригоду.

Найважливішим у цій історії є те, що все закінчилося добре. Навіть попри те, що рідні лише за два дні забили на сполох. Навіть попри те, що 15-річну дитину без вагань відпустили в таку далеку дорогу, тим більше не в межах однієї області.

Пам’ятайте, не варто покладатися на власні сили у пошуку дітей. В разі їх зникнення – негайно дзвоніть на гарячу лінію Служби розшуку дітей за номером 116 000. Нехай краще, це буде даремна тривога – ми лише подякуємо Вам за обачність. Бо ж навіть за кілька днів на вулиці з дитиною може трапитися те, що матиме кардинальний вплив на її життя.

На щастя, завдяки оперативному реагування працівників правоохоронних органів, пошуки Жені тривали недовго. Вже ввечері того ж дня, коли батьки підлітка написали заяву про його зникнення, хлопця вдалося розшукати.

Ми щиро дякуємо Вам за відгуки! Вони надзвичайно важливі! А також за те, що постійно тримаєте руку на пульсі і слідкуєте за нашими новинами. Адже 1 500 – це не просто цифра. Це кількість дитячих доль, яким нам з Вами вдалося допомогти.

Зверніть увагу на інших дітей, яким потрібна наша допомога - http://missingchildren.org.ua/base-missing-children.